Διακόσμηση Υπνοδωματίου Ιδέες - Μοντέρνο Στυλ

Διακόσμηση υπνοδωματίου ιδέες που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

διακοσμηση υπνοδωματιου ιδεες

Ψάχνετε τρόπους για διακόσμηση υπνοδωματίου που θα κλέψει τις εντυπώσεις; Η αλήθεια είναι πως από τα περιοδικά διακόσμησης σπιτιού έως τις αμέτρητες τηλεοπτικές εκπομπές καθημερινά, η έμπνευση είναι ατελείωτη.

Το μόνο όριο είναι ο προϋπολογισμός σας και φυσικά η όρεξη σας να δημιουργήσετε!

Ωστόσο, ενώ όλοι μας απολαμβάνουμε έναν υπέροχο προσωπικό χώρο, κατά κάποιον τρόπο οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βάζουν ιδιαίτερη προσπάθεια όταν πρόκειται για το σχεδιασμό του χώρου τους.

Πράγματι, τα περισσότερα υπνοδωμάτια εκεί έξω είναι συνήθως μη εμπνευσμένα, είτε αποπνέουν υπερβολή ή έχουν ένα πολύ “φλατ” στυλ.

Επειδή λοιπόν πιστεύουμε πως το υπνοδωμάτιο πρέπει να είναι ένας χώρος που ξεχωρίζει, έχουμε συντάξει μια σύντομη λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνετε προκειμένου να βοηθήσετε οποιοδήποτε υπνοδωμάτιο χρειάζεται ενίσχυση στο στυλ και στο σχεδιασμό.

1. Να είστε τολμηροί!

Καταρχάς, μόνο για τον ύπνο μας περνάμε πάνω από 8 ώρες στην κρεβατοκάμαρα και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε. Όσο λοιπόν περισσότερο χρόνο ξοδεύετε σε ένα δωμάτιο, τόσο περισσότερη προσοχή και προσπάθεια πρέπει να καταβάλετε στο σχεδιασμό του. 

Δεδομένου όμως ότι η κρεβατοκάμαρα δεν είναι μόνο το μέρος που κοιμάστε αλλά και το μέρος που κοιμάστε με τον/την σύντροφό σας, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε λίγη θεατρικότητα.

Με αυτό εννοούμε ένα στοιχείο αισθησιασμού ή γοητείας που θα σας βοηθήσει πραγματικά να ρυθμίσετε τη διάθεση για ρομαντισμό. Η επιλογή ενός ζεστού χρώματος για τους τοίχους σας και η τοποθέτηση ενός όμορφου πολυελαίου μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει την ατμόσφαιρα.

Το κλειδί εδώ είναι να είστε τολμηροί: καθαρές γραμμές, έντονα χρώματα και ένα touch ρομαντισμού θα αποτελέσουν μόνο την αρχή για την τελική διαμόρφωση του χώρου.

 

διακοσμηση υπνοδωματιου ιδεες


2. Αξεσουάρ

Κανένα υπνοδωμάτιο δεν είναι πλήρες χωρίς «πλούσια» εμφάνιση. Ο ευκολότερος τρόπος για να επιτύχετε διακόσμηση υπνοδωματίου που θα κλέψει τις εντυπώσεις είναι μέσω κατάλληλων αξεσουάρ: ρίξτε μαξιλάρια, κρεμάστε κουρτίνα, τοποθετήστε πλούσια χαλιά και επιλέξτε statement φωτιστικά.

Ακριβώς όπως το ίδιο το κρεβάτι και τα συνοδευτικά κομοδίνα είναι απαραίτητα για κάθε υπνοδωμάτιο, έτσι και τα διακοσμητικά μαξιλάρια είναι απαραίτητα για τη δημιουργία μιας φιλόξενης αισθητικής για την κρεβατοκάμαρά σας.

Ο ιδανικός αριθμός μαξιλαριών είναι οπουδήποτε μεταξύ 3-6, ανάλογα με το μέγεθος του κρεβατιού σας. Φυσικά, ένα μινιμαλιστικό υπνοδωμάτιο θα χρειαστεί πολύ λιγότερη διακόσμηση.

3. Μια προσωπική πινελιά

Όταν οι άνθρωποι καταλαβαίνουν τη σημασία της εσωτερικής διακόσμησης, συχνά κάνουν το λάθος να ξαναδημιουργήσουν αυτό που βλέπουν σε περιοδικά ή καταστήματα επίπλων. Δηλαδή, αντιγράφουν απλά μια άψογη διακοσμητική πρόταση και διαγράφουν οποιοδήποτε ίχνος της ζωής τους.

Ωστόσο, αυτό είναι μια λάθος προσέγγιση. Για διακόσμηση κρεβατοκάμαρας που θα κλέψει τις εντυπώσεις, χρειάζεστε την προσωπική σας πινελιά.

Μην φοβάστε λοιπόν να κρεμάσετε τις φωτογραφίες που τραβήξατε το περασμένο καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Ένα σπίτι χωρίς εικόνες είναι ένα άψυχο σπίτι. Μην κρατάτε την κρεβατοκάμαρά σας μακριά από την προσωπικότητά σας.

4. Δημιουργήστε ένα καθιστικό

Ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο δεν έχει να κάνει μόνο με τη ιδανική επιλογή επίπλων κρεβατοκάμαρας, καθώς σημαίνει πολλά περισσότερα από απλά ένα μέρος για ξεκούραση μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Από όλους τους τρόπους για να κάνετε το υπνοδωμάτιο σας να ξεχωρίζει, η δημιουργία καθιστικού είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε.

Είτε μια πολυθρόνα μοντέρνα δίπλα σε ένα τραπεζάκι ή ένα μικρός καναπές, δεν έχει σημασία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε καθιστικό και η κρεβατοκάμαρά σας θα εκπέμψει μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα.

Συμβουλή: Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια πιο ατμοσφαιρική εμφάνιση, η επένδυση σε μια σεζλονγκ για την κρεβατοκάμαρά σίγουρα θα σας κερδίσει.

5. Δημιουργήστε μια ταυτότητα

Είτε το ονομάζετε θέμα ή ταυτότητα, το να έχετε κατά νου το γενικό concept θα σας βοηθήσει πολύ όταν κάνετε κάθε είδους επιλογή επίπλωσης ή διακόσμησης.

Το ύφος είναι σημαντικό όταν πρόκειται για εσωτερική διακόσμηση, καθώς δίνει μια αίσθηση συνοχής μεταξύ διαφορετικών στοιχείων. Και η αίσθηση της συνοχής είναι σίγουρα κάτι που θέλετε στην κρεβατοκάμαρά σας.

Από όλα τα πιθανά θέματα που μπορείτε να επιλέξετε, τα πιο "in" είναι απλοποιημένα, κομψά, vintage και εξωτικά. Φυσικά, μπορείτε πάντα να βρείτε το δικό σας θέμα και αυτό θα σας βοηθήσει πραγματικά να αφήσετε το προσωπικό σας άγγιγμα.

Ας ελπίσουμε ότι οι 5 τρόποι για διακόσμηση υπνοδωματίου που θα κλέψει τις εντυπώσεις θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την κρεβατοκάμαρα των ονείρων σας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εστιάσετε στη δημιουργία μιας συνεκτικής ταυτότητας για το δωμάτιό σας, αφήνοντας μια προσωπική πινελιά.

Δείτε επιπλέον προτάσεις σε έπιπλα κρεβατοκάμαρας, ακολουθήστε τις συμβουλές μας και μετατρέψετε την κρεβατοκάμαρά σας σε ένα άνετο, κομψό και εμπνευσμένο καταφύγιο.

Καλή επιτυχία!

-----


Links: καρέκλες εξωτερικού χώρου επαγγελματικές - έπιπλα κήπου - βεράντας - έπιπλα ξενοδοχείου - εξοπλισμός ενοικιαζόμενων δωματίων

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όσα Πρέπει να Ξέρετε για τις Ξύλινες Τάβλες Εξωτερικού Χώρου

Τα Καλύτερα Χριστουγεννιάτικα Είδη στην Αθήνα με Eshop