Ξεγνοιασιά με SUP σανίδες Surf Φουσκωτές


To καλοκαίρι είναι ίσως η καλύτερη εποχή για τους περισσότερους ανθρώπους, είτε γιατί μπορούν να πάνε διακοπές και να ξεκουραστούν για ένα χρονικό διάστημα, είτε ακόμη και γιατί είναι μέρος της καθημερινότητάς τους για κάποιους άλλους πιο τυχερούς.

Κυρίως για αυτούς που διαθέτουν μικρό χρονικό διάστημα το καλοκαίρι συνδυάζεται με στιγμές χαλάρωσης , αφού δεν έχουν αρκετό χρόνο να διαθέσουν συνοδεύοντας τις διακοπές τους με όμορφα φαγητά , cocktails και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες ώστε να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις διακοπές τους και να γυρίσουν ανανεωμένοι και ξεκούραστοι στον τόπο τους.

Από την άλλη μεριά είναι και αυτοί που μένουν σε παραθαλάσσια μέρη μόνιμα και στην ουσία δουλεύουν αλλά συνδυάζοντας και καθημερινά όσο μπορούν περισσότερο τις διακοπές τους.

Και αυτοί  από τη μεριά τους προσπαθούν να χαλαρώσουν όσο περισσότερο μπορούν στον ελεύθερο τους χρόνο, όμως επειδή αυτός ο τρόπος ζωής απαρτίζει την καθημερινότητά τους και όχι απλά τις διακοπές τους , κάποια στιγμή αναζητούν και διαφορετικούς τρόπους να διασκεδάζουν συνδυάζοντας τις στιγμές χαλάρωσης σου με κάποιο θαλάσσιο hobby ή σπορ.

Το πιο απλό που μπορεί να παρατηρηθεί είναι οι ρακέτες θαλάσσης , όπου έχουμε γίνει μάρτυρες του γνώριμου αυτού ήχου του τίκι τάκα. Όμως πολλοί είναι αυτοί που είναι πιο τολμηροί και στρέφονται σε πιο extreme θαλάσσια σπορ.

Βασιλιάς όλων των θαλάσσιων σπορ είναι το surf με τις απαιτητικές καιρικές και θαλάσσιες συνθήκες όμως να το καθιστούν αρκετά δύσκολο σε πολλά μέρη. Έτσι με βάση το  surf  αναπτύχθηκαν και κάποια άλλα θαλάσσια σπορ που δεν είναι τόσο απαιτητικά ως προς τις καιρικές τους συνθήκες.

Ένα από τα πιο δημοφιλή αυτά αθλήματα είναι και το windsurf το οποίο τα τελευταία χρόνια κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς παγκόσμια  αλλά και στην Ελλάδα όπου ξεπηδάνε συνεχώς όλο και περισσότερα καινούργια clubs.

Ένα άλλο θαλάσσιο σπορ που έχει όλο και μεγαλύτερη απήχηση τον τελευταίο καιρό είναι το Stand Up Paddle board ή εν συντομία το γνωστό σε όλους μας SUP. To SUP είναι μεγάλες φουσκωτές σανίδες του surf που έχουν μεγάλη άνωση και σταθερότητα, ειδικά σχεδιασμένες για όρθια κωπηλασία πάνω στη σανίδα, κάνοντάς το ένα πολύ καλό καλοκαιρινό μέσο εκγύμνασης.

Για τους περισσότερους όμως που ασχολούνται με τα θαλάσσια σπορ , μετά από κάποιο χρονικό διάστημα γίνεται τρόπος ζωής και το αφομοιώνουν στη καθημερινότητά τους συνδυάζοντας εκγύμναση αλλά και χαλάρωση.     


----


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Όσα Πρέπει να Ξέρετε για τις Ξύλινες Τάβλες Εξωτερικού Χώρου

Τα Καλύτερα Χριστουγεννιάτικα Είδη στην Αθήνα με Eshop

Διακόσμηση Υπνοδωματίου Ιδέες - Μοντέρνο Στυλ